معرفی سریال زن زندگی، مرد زندگی؛ خلاصه داستان، تعداد قسمت ها و بازیگران

ما هر روز در خانواده‌هایمان با ماجراهایی روبه‌رو هستیم، ماجراهایی ریز و درشت که هرکدام ویژگی‌های خودشان را دارند و سعی می‌کنیم با شیوه‌های خودمان آن را حل کنیم. بنابراین از این دست اتفاقات زندگی که مربوط به مسائل عاطفی و انسانی است، کم نیست. حال همین اتفاقات زندگی، دستمایه ساخت سریال زن زندگی مرد زندگی شده ‌است که رضا جودی تهیه این سریال تلویزیونی را به‌عهده دارد.

   

جام جم نوشت: جودی از تهیه‌کنندگان بنام تلویزیون است که تا به امروز مجموعه‌های زیادی همچون دوران سرکشی، صاحبدلان، بچه‌های ابری، عبور از پاییز، پاییز پدر سالار، سی‌امین روز، لیسانسه‌ها و... را ساخته است. او خودش را محدود به ساخت گونه‌ای خاص از مجموعه‌های تلویزیونی نکرده و همیشه دست روی موضوعات متفاوت گذاشته است. به همین دلیل می‌توان او را جزو تهیه‌کنندگانی به شمار آورد که تا به امروز سریال‌های خانوادگی، اجتماعی، عرفانی، طنز و... ساخته است.

 

خلاصه داستان سریال زن زندگی، مرد زندگی

جودی تازه‌ترین ساخته‌اش یعنی سریال زن زندگی، مرد زندگی را برای شبکه پنج سیما ساخته که پخش آن از اول شهریور ماه ساعت ۲۳ آغاز می‌شود. او کارگردانی سریال را به غلامرضا رمضانی و مسعود شامحمدی سپرده است که به ترتیب فاز یک و فاز ۲ را کارگردانی کرده‌اند. آنها در این سریال روایتگر زندگی یک زوج به نام‌های ترانه و ارسلان هستند که تصمیم می‌گیرند مدتی در خانه پدر و مادر ترانه و مدتی هم در خانه پدر و مادر ارسلان سپری کنند.

 

حضور آنها در این خانه‌ها منجر به اتفاقاتی می‌شود که قصه سریال زن زندگی مرد زندگی را شکل داده‌است. در این سریال بازیگران بسیاری بازی می‌کنند و نقش زوج اصلی به‌عهده خاطره حاتمی و میثم رازفر است. البته گروه سازنده در این سریال به مسائل اجتماعی نپرداخته‌اند بلکه مسائل عاطفی و انسانی که در خانواده‌ها با آن روبه‌رو هستیم را دستمایه قرار داده‌اند و به همین دلیل مخاطبان با تماشای این اثر می‌توانند بیننده یک اثر خانوادگی باشند که با مسائل و مشکلات خودشان دست و پنجه نرم می‌کنند.

 

داستان سریال اپیزودیک است و مخاطبان در هر قسمت از سریال می‌توانند بیننده یک قصه مستقل باشند. نخ تسبیح این سریال یک زن و شوهر هستند. نقش زوج قصه یعنی ارسلان و ترانه را میثم رازفر و خاطره حاتمی بازی می‌کنند. آنها دو فرزند دارند.

 

گروه سازنده زن زندگی مرد زندگی چند لوکیشن ثابت داشت. یک لوکیشن خانه پدری ترانه، یک لوکیشن خانه پدری ارسلان و یک لوکیشن خانه این زوج است که مخاطبان پایان بندی قصه آنها را در این خانه خواهند دید. همچنین چند لوکیشن خیابانی هم داشت.

عکسی از سریال زن زندگی مرد زندگی

سریال زن زندگی، مرد زندگی چند قسمت است

پیش‌تولید سریال از بهمن ماه ۹۹ آغاز و فروردین‌ماه ۱۴۰۰ کلید زده شد. تصویربرداری سریال ۲۷ مرداد ماه تمام شد. سریال زن زندگی مرد زندگی دو فاز دارد که فاز اول را غلامرضا رمضانی و فاز دوم را مسعود شامحمدی کارگردانی کرده‌است.

 

مخاطبان ۱۳ قسمت از داستان سریال را در خانه پدری ترانه می‌بینند که شامحمدی کارگردانی کرده و ۱۳ قسمت از قصه در خانه پدری ارسلان رخ می‌دهد که رمضانی ساخته است.

 

البته این‌طور نیست که  گروه سازنده در ابتدا فاز یک را پخش کنند و بعد فاز دوم را. بلکه یک قسمت از فاز یک و یک قسمت از فاز دو روی آنتن می‌رود. همه بازیگران هم در دو فاز تغییر می‌کنند و فقط بازیگران نقش زوج قصه تغییری نخواهند داشت.

 

بازیگران سریال زن زندگی، مرد زندگی

در فاز یک زن زندگی، مرد زندگی ، محمود جعفری، شهین تسلیمی، نعیمه نظام‌دوست، سروش جمشیدی، صبا گرگین‌پور و فرزانه سهیلی بازی دارند.

 

در فاز دو، عزت‌ا... مهرآوران، لی‌لی فرهادپور، رضا یزدانی، کتایون بختیاری، سامان دارابی و آیدا نامجو به ایفای نقش پرداختند. در برخی اپیزودها با توجه به فضای قصه بازیگران مهمان هم داشتند که می‌توان به اصغر نقی‌زاده اشاره کرد.

عکسی از سریال زن زندگی مرد زندگی

صحبت‌های مسعود شامحمدی، کارگردان فاز دوم سریال

 *شما جزو کارگردان‌هایی هستید که گزیده کار می‌کنید و سعی دارید کارهایی را انتخاب کنید که حرفی برای گفتن داشته باشند. وقتی کارگردانی فاز دوم سریال زن زندگی مرد زندگی به شما پیشنهاد شد چه ویژگی‌هایی داشت که شما را به قول معروف قلقلک داد تا این کار را بسازید؟

وقتی کارگردانی فاز دو به من پیشنهاد شد، به خاطر دوستی و همکاری با آقای رضا جودی، تهیه‌کننده و قصه سریال که قابل قبول بود، پذیرفتم. ضمن این‌که آقای رمضانی خودشان از ساخت فاز دوم سریال انصراف داده بودند. به همین دلیل من هم تلاشم را کردم تا با وسواس‌هایی که همیشه در کار دارم، بتوانم یک اثر خوب و تماشایی را برای مخاطبان آماده کنم. به نظرم فاز دوم سریال، کار خوبی شده است. البته من فقط درباره فاز دوم صحبت می‌کنم که کار کردم. انگیزه‌ام هم ساخت یک کار خانوادگی مناسب بود. همان طور که می‌دانید آثار نمایشی با محوریت خانواده کم نیست. گاهی خوب بوده و گاهی بد. اما همه این موارد بستگی به نگاه گروه سازنده دارد. ما هم در سریال زن زندگی مرد زندگی سعی کرده‌ایم خانواده مهربان، دوست‌داشتنی و خوب را همراه آرزوهایشان به تصویر بکشیم و شوخی‌هایی که با هم دارند. در مجموع تلاش داشتیم فضای قصه صمیمانه باشد و مخاطبان هنگام تماشای این اثر متوجه صمیمیت خانواده شوند.

 

*با توجه به این‌که خودتان نویسنده هستید و نگارش سریال‌هایی  را هم به عهده داشتید، قبل از کارگردانی دستی بر فیلمنامه کشیدید که آن را به نگاه خودتان نزدیک کنید؟

در حدی که کارگردان اجازه دارد که نگاهش را در فیلمنامه دخیل کند، این کار را انجام دادم. ضمن این‌که سعی کردیم به فیلمنامه‌ای که خانم فهیمه سلیمانی نویسنده نوشته، متعهد باشیم. بنابراین تغییرات بسیار اندک بوده و تغییر بنیادی نداشتیم.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.