اسامی بازیگران سریال دعوت نحس و خلاصه داستان
سریال دعوت نحس یک مجموعه در ژانر ماورائی به کارگردانی علیرضا افخمی و به تهیهکنندگی محمودرضا تخشید که در آن بازیگران مختلفی از قدیمی ها تا تازه واردها حضور دارند. رضا توکلی، نسرین نکیسا، مرتضی کاظمی، سعیده عرب، آرش مجیدی و آدرینا صادقی از بازیگران این سریال هستند. در ادامه گزارش جام جم درباره هر آنچه از این سریال باید بدانید، آمده است:
در مورد داستان دعوت نحس خیلی صحبت نشده و عوامل آن هم بیشتر مایلاند خودمان سریال را ببینیم و قصهاش را متوجه شویم. با این حال در همان خلاصه داستانی که منتشر شده، اینطور نوشته شده است:« مائده و زهره دخترعمه و دختر دایی یکدیگر هستند. همراه با دو نفر از دوستان خود، سوسن و شکیبا، برای یک سفر تفریحی عازم شمال شدهاند. گرچه هر چهار نفر ظاهرا از دوستان صمیمی یکدیگر هستند اما یکی از آنها نسبت به مائده حسادت میورزد و دل خوشی از او ندارد. این سفر بهانهای میشود تا کینهورزیهای او برملا شود. با پیوستن محسن ـ خواستگار قبلی مائده ـ به این جمع حوادثی رقم میخورد که زندگی و سرنوشت مائده و زهره را دگرگون میکند.»
همچنین در خصوص بازیگران این سریال هم میشود به چهرههایی مثل آدرینا صادقی، مینو آذرمگین، نازنین هاشمی، دینا هاشمی و میلاد میرزایی، رضا توکلی، نسرین نکیسا، آرش مجیدی، افسانه چهرهآزاد، علی دهکردی و... اشاره کرد.
نکته جالبتوجه این جمع هم ترکیب بازیگران تازهوارد و قدیمی است. البته برخی از این چهرهها با افخمی در مجموعههای قبلی او حضور داشتهاند. مثل مرتضی کاظمی، نسرین نکیسا و رضا توکلی.
علاوه بر اینها علیرضا افخمی که میتوان او را سلطان ماورا خواند، برای چندمین بار است سراغ چنین قصهای رفته. او با ساختن سریالهای او یک فرشته بود، پنجمین خورشید، پنج کیلومتر تا بهشت و… در حوزه سریالهای ماورائی فعالیت کردهبود و در سریال «دعوت نحس» علاوه بر کارگردانی، نگارش مجموعه را نیز به عهده داشتهاست. دعوت نحس به سفارش گروه فیلم و سریال مرکز سیمافیلم تهیه و تولید میشود.
زمان استراحت، فرصتی پیش میآید تا گپی با افخمی بزنیم؛کارگردانی که تابهحال مجموعههای زیادی را در این فضا ساخته و در این گزارش هم آنها را مرور کردیم. او این سریال را با هر آنچه تاکنون ساخته، متفاوت میداند و البته ترجیحش این است که از جزئیات قصه و عنوان کار خیلی صحبت نکند. در ادامه این گفتوگو را میخوانید.
*کارهای ماورائی همیشه با نقد و نظرهای زیادی همراه است و شما هم این قضیه را بیش از هرکسی تجربه کردهاید، چه شد که بازهم تصمیم گرفتید این فضا را زنده کنید؟
بیش از آنکه به کارهای ماورائی هجمه وارد شود، طبق بازخوردهایی که ما از مردم گرفتیم ،دلتنگی و اشتیاق بود که بازهم از این کارها ساخته و پخش شود. آن هجمهها هم به کارهای ماورائی است و هم به دیگر آثار. درواقع این ژانر هم مثل هر کار دیگری هم موافق دارد و هم مخالف، ماهم خیلی از آن نمیترسیم و فرار نمیکنیم، چون کارمان این است.
*تمایز سریال دعوت نحس با بقیه کارهایی که داشتید، چیست؟
این کار هم گرچه همان فضای ماورائی را دارد و بحثهای ماورائی دیگری مثل کارهای قبلی درآن مطرح میشود اما تفاوتهای زیادی دارد و داستان با بقیه مجموعههایی که داشتیم مثل ۵کیلومتر تا بهشت، اغما یا او یک فرشته متفاوت بود. مهمترین خصوصیت و تمایز آنهم میتواند این باشد که داستان خیلی پیچیده و شخصیتهای متعددی دارد، یعنی در کارهای قبلی که از آن گفتم، داستان خیلی محدود و متمرکزی باشخصیتهای محدودی داشت اما در این مجموعه این جریان خیلی متفاوت است و از جهت تعداد شخصیت بین کارهای من بهخصوص ویژه است و همین همساخت و اجرا را خیلی سخت میکند.
*داستان این سریال بیشتر روی چه موضوعی تأکید دارد؟
در این سریال هم سعی کردم در طول گفتن قصه، اشارههایی به آن دنیا و ماورا داشتهباشم. فکر میکنم مرکزیت تقریبا همه ادیان ابراهیمی بیش از هر چیزی انذار دادن انسانها به وجود دنیای پس از مرگ است، به همین علت در این کار همروی این قضیه تا حدی تأکید داشتم و فکر میکنم ازاینجهت دینیترین رسالت کارهای تصویری همین است که بیننده را به دنیای پس از مرگ و فضایی فراتر از این دنیا جلب کند و این کار نیز همین ویژگی را دارد. بهعلاوه آنکه مقداری سعی کردهایم در کنار این موضوع به مسائل روز هم در کشاکش درام نگاهی داشتهباشیم؛ مواردی مثل کرونا و مشکلات اجتماعی که شاهدش هستیم.