طرز تهیه اشکنه شنبلیله +آموزش پخت

اشکنه شنبلیله را چه طور درست می کنند

اشکنه یک غذای حاضری است که تهیه آن به مواد خاصی نیاز ندارد. این غذا را به شکل های مختلف درست می کنند و مثلا بعضی ها به آن گوجه می زنند. طرز تهیه اشکنه شنبلیله را به نقل از ایرنا زندگی بخوانید:

   

برای اشکنه چه موادی نیاز داریم

تخم مرغ: ۴ عدد

پیاز: ۱ عدد درشت

آرد: ۲ قاشق غذاخوری

شنبلیله خشک شده: ۱ قاشق غذاخوری

زردچوبه: نصف قاشق سوپ خوری

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه اشکنه شنبلیله چگونه است

دستور پخت اشکنه شنبلیله

۱. پیازها را بشویید و با یک چاقو مناسب خرد کنید و سپس در یک قابلمه آن را سرخ کنید.

 

بیشتر بخوانید:

خطر سرطان با سبد غذایی اشتباه

 

۲. وقتی که پیازها طلایی شدند آرد و شنبلیله را به آن اضافه کنید و مقداری آن را تفت دهید.

 

۳. بعد از تفت دادن آخر کار زردچوبه را اضافه کنید.

 

بیشتر بخوانید:

خوراک مرغ خوشمزه و رژیمی؛ 2 دستور پخت متفاوت با بادمجان و قارچ

 

۴. سپس ۳ تا ۴ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و صبر کنید تا آب به جوش بیاید.

 

۵. در این مرحله مقداری نمک و فلفل به قابلمه اضافه کنید.

 

۶. تخم مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید و آنها را کاملاً هم بزنید.

 

۷. در مرحله بعد تخم مرغ‌ها را به آرامی به اشکنه اضافه کنید و دائماً آن را یا یک قاشق هم بزنید تا تخم مرغ‌ها سفت و بسته نشود.

 

۸. میزان فلفل و نمک را امتحان کنید و در صورت لزوم دوباره اضافه کنید.

 

۹. پس از آن که مقداری اشکنه قل خورد، غذای حاضر است.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.