طرز تهیه شامی آرد نخودچی

با بخش آشپزی همراه باشید تا شما دوستان عزیز را با طرز تهیه شامی آرد نخود چی آشنا کنیم.

اگر شما جزو افرادی هستید که به انواع غذاهای ایرانی از جمله کتلت و شامی علاقمند هستید، شامی آرد نخودچی یکی از شامی های خوشمزه ای است که برای تهیه به عنوان پیش غذا و حتی غذای اصلی مناسب می باشد.

 

 Image result for طرز تهیه شامی آرد نخودچی

برخی شامی آرد نخودچی را با سرکه شیره میل می کنند و برخی دیگر آن را با سس گوجه فرنگی میل می کنند.

مواد لازم جهت تهیه شامی آرد نخودچی:

آرد نخودچی: ۳۵۰ گرم

گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم

پیاز: ۲ عدد متوسط

جوش شیرین: یک قاشق چایخوری سرخالی

زردچوبه: به میزان لازم

نمک: به میزان لازم

فلفل: به میزان لازم


طرز تهیه شامی آرد نخودچی:

پیاز را پوست بگیرید و رنده کنید.

در یک ظرف گوشت چرخ کرده را بگذارید.

آرد نخودچی و پیاز رنده شده را به گوشت چرخ کرده بیافزایید.

گوشت چرخ کرده، آرد نخودچی و پیاز رنده شده را بخوبی ورز دهید تا کاملا یکنواخت و خمیر مانند شود.

جوش شیرن را در یک نصف لیوان آب حل کنید و به همراه کمی نمک و فلفل و زردچوبه به مایه شامی آرد نخودچی اضافه کنید.

یکبار دیگر مواد شامی را با یکدیگر مالش دهید تا کاملا یکنواخت شود.

روغن را در تابه بریزید و بر روی حرارت شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود.

مایه شامی را در کف دست خود قرار دهید و  بصورت شکل گرد و نازک در آورید.

قسمت وسط شامی را با انگشت دست خود سوراخ نمایید که شبیه دونات شود.

شامی ها را در روغن داغ داخل تابه قرار دهید و سرخ نمایید.

یک طرف شامی که سرخ شد، سمت دیگر شامی را نیز سرخ نمایید.

سپس شامی های سرخ شده را در دیس بچینید و اطراف آن را با لیموترش حلقه شده، گوجه فرنگی خرد شده  و جعفری تزیین نمایید.

نکات لازم جهت تهیه شامی آرد نخودچی:

استفاده از جوش شیرین بدین منظور است که شامی آرد نخودچی حالت پفکی پیدا کرده و بخوبی پف کند و حالت اسفنجی پیدا کند.

شامی آرد نخودچی را می توانید با سرکه شیره یا سس گوجه فرنگی میل نمایید.

اگر مایه شامی آرد نخودچی سفت شد می توانید از میزان بیشتری آب استفاده کنید تا مایه نرم تر شود.

مواد لازمی که در بالا به آن اشاره کردیم برای ۶ تا ۸ نفر مناسب می باشند.

برخی در طرز تهیه شامی آرد نخودچی از هویج رنده شده استفاده می کنند که این مورد بستگی به سلیقه شما دارد.

مواد لازم جهت تهیه سرکه شیره:

شکر: به میزان ۱۰۰ گرم

سرکه: یک پیمانه

آب: دو پیمانه

طرز تهیه سرکه شیره:

ظرفی را روی شعله اجاق گاز قرار دهید و در داخل آن آب و سرکه و شکر را بریزید و بخوبی هم بزنید تا یکنواخت شده و شکر در آب و سرکه حل شود.

Image result for طرز تهیه شامی آرد نخودچی

اگر تمایل دارید شامی آرد نخودچی را بصورت شیرین با سرکه شیره میل نمایید، می توانید پس از اینکه شامی ها آماده شدند آنها را در تابه قرار دهید و سرکه شیره آماده شده را روی آن بریزید تا ۱۰ دقیقه بجوشد و سرکه شیره به جسم شامی آرد نخودچی برود.

اگر از طعم شیرین سرکه شیره خوشتان نمی آید می توانید سس گوجه فرنگی تهیه نمایید و شامی آرد نخودچی را با سس گوجه فرنگی میل کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.